ZO BEREIK JE JE DOELGROEP WÉL

Belangrijke Informatie op de juiste plek

Organisaties die een boodschap willen uitdragen richting patiëntenverenigingen en een groep professionals of particulieren die op een andere manier moeilijk te bereiken zijn. Overheidsinstellingen, publiek-private verbanden met hun netwerk landelijk: allemaal willen ze hun waardevolle doelgroep op een sterke efficiënte en effectieve manier online bereiken.

SAMENWERKEN ONLINE

Diversiteit aan deelnemers, één belang

Voor organisaties die hun input en draagvlak halen vanuit diverse belangengroepen organiseren wij online werksessies. Je houdt zelf de regie, wij adviseren in werkvorm, programma en we ondersteunen in de uitvoering met een dagvoorzitter en een technische man (meestal een vrouw). Na afloop heb je een opname, gegevens vanuit chatvelden, polls, open vragen en andere data die gebuikt kunnen worden voor je rapportage. Het resultaat is (misschien) wel rijker aan informatie dan live aan tafel. En toegankelijker voor elke deelnemer. Geen studiowerk, alles vanaf de eigen werkplek, of thuis.

Kom gerust eens langs!

Natuurlijk is online koffiedrinken, kennismaken, borrelen, netwerken anders dan in 3D. Toch zijn wij in staat heel persoonlijk contact te leggen en te laten zien waar onze kwaliteiten liggen. Ken je Adobe Connect nog niet?  Ken je ons nog niet? We ontvangen je graag online in een omgeving waar we je laten ervaren hoe het werkt. Bel of mail ons, of laat hier een bericht achter.