Elke online sessie is anders. Afhankelijk van je doelstellingen zoeken wij het juiste platform bij je sessie, adviseren we over het programma en zoeken we de collega’s die we nodig hebben om jouw sessie succesvol te draaien. Dat is soms een trainer, soms een ervaren dagvoorzitter. Wij praten alles aan elkaar. Of niet. En misschien wil jij zelf een rol in beeld, dan begeleiden we je daarbij. En als we een ’technische moderator’ nodig hebben of meer begeleiders voor breakoutsessies, dan schalen we gewoon op.

Dus wie zijn wij? Dat ligt er aan.

WANT WIE BEN JIJ?

DE MENSEN VAN BLIKONLINE

BLIKonline zorgt voor een lekker draaiende online sessie. Van eerste idee tot evaluatie. Zonder zorgen.

logo Dekkers &Blik
logo blik online met naam

Als communicatieadviseur vond Karen in 2016 een perfecte match in Kristin Dekkers die als doorgewinterde trainer en coach workshops en andere programma’s online wilde aanbieden. De samenwerking onder de naam Dekkers & BLIK leidde tot een flexibel bedrijf waar een groeiend aantal opdrachtgevers volledig ontzorgd werden in hun online aanbod. Eindelijk konden zij hun moeilijk bereikbare doelgroep voorzien van de noodzakelijke informatie.
Door corona werd de vraag groter en breder en het aanbod uitgebreid. Extra ondersteuning was nodig! Dus onder het label BLIKonline verder, nu met Zoom en Teams.

Karen van Dalsem
Karen van DalsemEigenaar BLIKonline

Over Karen van Dalsem

Karen is van huis uit communicatieadviseur met een groot assortiment aan projectmanagementklussen. Als ondernemersdochter heeft ze geleerd zich aan verschillende doelgroepen aan te passen, dit komt goed uit, in haar contact met uiteenlopende opdrachtgevers met en zonder ervaring, computeronhandige artsen, alwetende lectoren, bescheiden oudere deelnemers en eigenwijze nitwits.

EN ZE VINDT HET NOG LEUK OOK